Політика

«Плач Ярославни» на містку між Кабміном та парламентом

Що взагалі означає фраза «Україні не треба в НАТО, бо нас там не чекають»? Так в цьому ж і полягає робота депутатів «Слуги Народу» разом з Президентом зробити так, щоб нас там чекали!!!

На виборах В. Зеленський обіцяв вступ до НАТО не для того, щоб зараз І. Верещук (представник Кабінету Міністрів у ВР і депутат «Слуг») ставила під сумнів ці слова.

Чи тоді нас чекали?

А теза про те, що Україні не варто вступати до НАТО, бо це, бачте, викличе незадоволення Росії — взагалі за межами здорового глузду («Ми не хочемо вступати до НАТО, якщо це буде конфліктогеном з Росією»).

Якщо ми оглядатимемося кожного разу, коли Росії щось не подобається, то України як незалежної держави скоро може не стати. Бо Україна Росії в принципі не дуже й подобається. А незалежна Україна – взагалі, мов кістка в горлі.

Не йти в НАТО можна, але тоді «слуги народні» мають запропонувати альтернативу. Ми не йдемо в НАТО, натомість що?!! Бо бути просто позаблоковими — вже не вийде, ми проходили це. А якщо в «слуг народних» є геніальний план як зробити Україну потужною військовою державою з гарантіями безпеки без НАТО — то, будь ласка, всі чекають на цей план. А, якщо його нема, то краще не розкидатися навсебіч фразами про те, що нас в НАТО не чекають.

Бо нас ніде не чекають, як і всіх решта.
Щоб нас там чекали, треба шось робити. І краще депутатам «слуг народу» зосередитися на цих речах, а не розводити плач Ярославни про те, яке несправедливе НАТО щодо України.

Денис Рибачок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *