Спорт

Лука Модрич на тлі «утомльонних сонцем»

Учора спостерігав за шедевральною грою одного із футбольних богів сучасності хорвата Луки Модрича. Ну, а його просто фантастичний гол у ворота шотландців стопою зовні — увійде до найкращих зразків футбольного мистецтва. Так от, насолоджувався грою Модрича, а постійно згадував Андрія Шевченка і його схлипування після провального матчу з Австрією, де він, крізь плач пояснював, що його «хлопчики» були втомленими і їм не вистачило «фізики».

Здається, це був перший тренер на Євро, який причиною поразки своєї команди назвав втому, відсутність фізичних кондицій. Залишимо поки поза увагою, що за підготовку команди відповідає тренерський штаб. А на його чолі стоїть «спец», котрому до цього ПОДОБАЛОСЬ УСЕ. А тут – бац, і раптом втома.

Андрію Миколайовичу, а, може, Ви ганяли своїх футболістів кудись аж за Можайськ? Чи, може, Ви їх змусили напередодні матчу з австріяками розвантажувати вагони на станції «Бухарест-товарний»? Загляньте, Андрію Миколайовичу, у паспортні дані Луки Модрича. Я нагадаю, у вересні йому виповниться 36 років. Чуєте, 36?!!!

А скільки там Малиновському? 28?
Є різниця, правда ж? Чи, може, Ви скажете, що сезонні навантаження у мадридському «Реалі» нижчі, ніж в «Аталанті», де Малиновський виходив частіше на заміну? Чи у донецькому «Шахтарі», де вже давно притаманної для нього креативно-продуктивної гри не демонструє Марлос, а Ви його вперто пхаєте на поле у складі збірної?

Це тільки кілька штрихів.

Нічого, крім сміху, безпорадне схлипування головного тренера збірної України Андрія Шевченка, де він нарікає на втрату фізичних кондицій гравців, не викликає. Пан «великий тренер» не хоче усвідомлювати, що є здорова голова, а є хвора. І перекладати з хворої на здорову – річ невдячна…

Анатолій Гаркуша

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *