Спорт

Україні забракло тренера

Кожен має свою думку і своє враження від гри збірної. Кожен робить свої висновки. Кожен у чомусь правий, а в чомусь ні. Але ми маємо право на свою думку. Для мене тривога за якість гри зародилася тоді, коли за кілька тижнів до початку турніру прочитав слова Судакова, що Євро визначить вартість того чи іншого гравця.

Одразу подумав: ідуть продаватися. Значить, результату не буде. Власне. Ми все побачили. Ця команда має перспективи. Але точно починати турнір зі слів: та в нас кращий бомбардир Іспанії, та в нас на воротах переможець ЛЧ, та в нас чувак за «150 млн», та в нас найшвидший, най, най, най… там ще є найдорожча недолуга Англія.

В мене таке відчуття, ніби я їхав у 5-ти зірковий готель, а приїхав у деревʼяні будиночки без зручностей…

Головне, які будуть зроблені висновки. І чи буде вирішено ставити готових, а не тих, кого треба продати. Успіхів збірній в подальшому. Євро — це пристрасть, а не футбольний супермаркет з цінниками. І грати треба з першої хвилини, і фаворит визначається на полі, а не в статтях заангажованих експертів. Це точно не найкраще покоління в історії. Але воно може таким стати. Якщо ВСІ матимуть рівні шанси потрапити до складу, а не ті, яких треба братии…

P.S.
Грузини показали, що таке ХОТІТИ і грати на перемогу, не дивлячись на цінники гравців суперника. А Угорщина, до речі, вилітає. Власне, гра Грузії — найкраща відповідь на питання, чого бракувало Україні — бажання, пристрасті, командної сили і хорошого тренера.

Василь Зима

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *