Хвиля Десни » 27 Червня, 2024

Daily Archives: 27 Червня, 2024

Спорт

Дві збірні України – справжня і іграшкова

Published by:

Футбол лише на перший погляд – гра великих хлопчиків. Для випадкових, хто не в темі… Це не так. Футбол, як і кожен серйозний спорт – важке ремесло. У нашому випадку це справа справжніх чоловіків. Битва національних характерів і чесна робота, що потребує повної самовіддачі. Через не можу, через зневіру, через рейтинги та ранги, розписані навколофутбольними ділками. Спекулянтами разом з букмекерами.

Continue reading

Культура

«Нова нормальність» із пророцтв Орвелла

Published by:

25 червня 1903 року народився Джордж Орвелл. Багато його творів пророчі – особливо роман «1984» та повість «Колгосп тварин», де він описує соціальні, політичні та гуманітарні сторони майбутнього суспільства. Так ось, коли настав той загадковий 1984-й рік, журнал «Футурист» підрахував: зі 137 пророцтв письменника на той момент збулося 100.

Continue reading

Спорт

Україні забракло тренера

Published by:

Кожен має свою думку і своє враження від гри збірної. Кожен робить свої висновки. Кожен у чомусь правий, а в чомусь ні. Але ми маємо право на свою думку. Для мене тривога за якість гри зародилася тоді, коли за кілька тижнів до початку турніру прочитав слова Судакова, що Євро визначить вартість того чи іншого гравця.

Continue reading

Спорт

«Рьобрішкі» в капусті

Published by:

Нарешті напишу про футбол на основі дописів Фейсбуку. Я не люблю футбол. Це світоглядне. Бо нелюбов до борщу і вареників – трошки інше. Ці страви я не перетравлюю просто. І варені овочі, особливо капуста з «рьобрішками»… Біля мене краще не стояти за такого меню…

Continue reading