Суспільство

Приснилася пожежа в Чернівцях…

Прокинувся серед ночі від того, що приснилося мені, ніби мій дім у Чернівцях згорів… Так і не заснув до ранку. Хотів себе заспокоїти: ну то й що, єдине, що шкода античне фортепіано і книжки. Kнижки такі я ніде не куплю і не знайду… А далі помандрували думки далі й далі: мені то це приснилося, а у інших українців це є жорстокою реальністю; ба більше, вся Україна поринула у пітьму, люди при каганцях сидять…

В комп’ютері десятки запитань: Ростиславе, що там Європа каже. Готують якусь відповідь, але разом з тим Єврокомісія і Рада ЄС скликають у Брюсселі терміновий надзвичайний саміт глав держав і урядів країн Європейського Союзу у звязку з енергетичною кризою в Україні. Будуть вирішувати як дати українцям світло і тепло. Разом з тим ЄС запроваджує нові санкції проти Ірану за продаж безпілотників Росії.

Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг, тим часом, звернувся до лідерів Ірану і попередив, що НАТО відповість болючими заходами. Але, якими саме, Столтенберг не уточнив.

Усі будьте здорові.
Мушу терміново усі формальні папери виповнити для акредитації на цей саміт ЄС. Новини про перебіг саміту сповіщатиму на хвилях «Єдиного українського радіо», на сайти — Юрія Бутусова, газети «Час», іформаційного агентства «БукІнфо», «Хвиля Десни» та інші регіональні ЗМІ України. Роблю висновок: столичні видання зараз ніхто не читає! Можливо я помиляюсь?

Ростислав Демчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *