Суспільство

Твою ж комунарську дивізію!

«Медико-санітарні експертні комісії (МСЕК) – внутрішній ворог»... Це слова президента Зеленського. Це визнання наявності внутрішнього ворога. Хоча є ще один внутрішній ворог. Той, хто (і голова держави теж про це обмовився якось) дивним чином подбав, аби план контрнаступу опинився у ворога зовнішнього…

Той, від кого (про це є інформація у відкритих джерелах) приховали операцію на Курщині. Або це сюжет, або таки реальність: засвітив тему з Проскурівською МСЕК, крупами і прокурорами той, хто жертвує важливою фігурою в шаховій партії. Навіщо?

Аби просунутися далі, у ферзі чи зробити інший хід, сильніший. ГРУ РФ цілком могло так спрацювати. А хто в нас там найвпливовіший зайшов із козирів?

***
А тим часом інша красномовна новина: у Запоріжжі чувак бикував під час перевірки документів працівниками ТЦК. Таке щодня відбувається, але цікава деталь — це трапилося у КОМУНАРСЬКОМУ районі міста. КОМУНАРСЬКОМУ, Карл!!! Жовтень 2024 року, на Запоріжжя летять російські бомби, жертви і руйнування ледь не щодня. І все одно — Комунарський район. Твою ж комунарську дивізію!

Андрій Кокотюха

!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *