Хвиля Десни » 9 Жовтня, 2020

Daily Archives: 9 Жовтня, 2020

Суспільство

Годі орієнтуватися на негатив!

Published by:

Є питання, які, «намагаючись завзято з’ясовувати — нагрішиш більше, ніж з’ясуєш!». Ми нині потрапили в простір негативної етики. Цей стан нам нав’язаний! У ситуації невизначеності, замість «усе буде добре» ми кажемо — «а, кому зараз добре?!»

Continue reading

Політика

«Вузьколобі» ходять по колу

Published by:

Україні як пороблено. Постійно наступає на одні й ті ж граблі, і так від виборів до виборів. Те саме зараз, на місцевих виборах, коли більшість олігархів створюють свої кишенькові партії, змінюють назви старих, переформатовують «нові обличчя» та знову продають виборцям у новій-старій обгортці.

Continue reading

Суспільство

Свиня і порожній лантух

Published by:

Як читати народні приказки? Скажімо, таку: коверзує, як свиня порожнім лантухом… Починалося з того, що хазяїн привіз борошно, пересипав його до великої діжі, гарно закрив та зайшов до хати пообідати, а порожнього лантуха кинув надворі коло порога (зараз знову піду до роботи, лантух ще знадобиться, немає сенсу його ховати чи навіть витріпувати).

Continue reading

Культура

Про декотрих із вінницької журналістики

Published by:

… Епоха Брежнєва вже завершувалася, але до горбачовської «перебудови і гласності» залишалося ще кілька нелегких років. Мене, на той час 25-літнього журналіста «Вінницької правди», призначили редактором обласної молодіжної газети «Комсомольське плем’я». Незабаром на посаду заступника редактора я запросив молодого талановитого вінницького журналіста і поета Михайла Каменюка.

Continue reading