Хвиля Десни » 14 Вересня, 2022

Daily Archives: 14 Вересня, 2022

Політика Суспільство

Геть від «руzькомірства» і моzкви

Published by:

Минулої ночі рашисти потужною ракетою (вартістю понад 13 мільйонів доларів) повністю зруйнували ліцей у Лозовій, що на Харківщині. Війна моzковитів проти дітей, мирного населення продовжується. Вселенського масштабу злочини. Упродовж 200 днів агресії кремлівські нацисти знищили повністю 286 шкіл, зруйновано та пошкоджено 2477 закладів освіти — 20% від загальної кількості. Водночас агресор в «образі» військових злочинців і таких же інформаційних кілерів-пропагандистів безупину галасує, що наносить удари виключно по українських військових об’єктах.

Continue reading

Суспільство

Стріла часу або Як склеїти вазу?

Published by:

Питання, яке мене стало гостро цікавити, спостерігаючи події наступаючих днів — як буде реагувати і зустрічати ЗСУ населення окупованих територій із 2014-го року.
Чи будуть принаймні декотрі з них радіти і махати жовто-блакитними прапорами (я думаю, що будуть) і чи будуть цим незадоволені диванні війська, ставлячись до них підозріло і з недовірою (я думаю, що будуть).

Continue reading

Культура

Про тутешніх адвокатів Булгакова

Published by:

Браво, шановний пане Фейгін! Ваш чудовий пасаж про Булгакова, думаю, змусить задуматися не одного великого шанувальника музею «кієвляніна Міхаіла Булгакова», а насправді латентного носія смертельно небезпечної для нас отрути під назвою «русскій мір». Саме до них емоційно звертається Фейгін: припиніть давати поради, кажучи, як гірко ви шкодуєте, що знесли пам’ятник Булгакову (насправді пам’ятників Булгакову в Україні ніхто не зносив, Фейгін переплутав це з музейним скандалом, який розгорівся після заяви Секретаріату НСПУ, але суть зрозуміла).

Continue reading

Політика

Цар пише жалобу…

Published by:

Ще жовторотим школярем, почувши з платівки, як Борис Гмиря співає:
А тепер я кричатиму,
На все село гукатиму:
Віддай жито і пшеницю,
Кукурудзу, чечевицю,
Поросята і качата,
І курчата і гусята!
Віддай мені все, що з’їла,
Віддай мені усе ціле!
Ось тобі шо! Ось тобі шо! — думав собі: та невже ж у селі десь-колись такого пришелепкуватого бачили, що про нього отаку пісню склали?

Continue reading