Хвиля Десни » 28 Вересня, 2022

Daily Archives: 28 Вересня, 2022

Культура Суспільство

До архівів і сховищ — символи кривавого «русского міра»!

Published by:

Господь розпорядився так, що історія України тісно пов’язана з історією Росії. Російський імперський монстр починаючи з часів Київської Русі стоїть на українських підвалинах (правильніше сказати – Русь, означення «Київська» було доточене імперськими істориками, бо ж, мовляв, були й інші «Русі» — Суздальська, Новгородська, Володимирська; насправді Русь була одна – з центром у Києві, все решта – похмурі контури майбутнього «русского міра», намальовані тодішніми соловйовими і сімоньянами на замовлення кривавих московських тиранів).

Continue reading

Політика Суспільство

Там, де з’являються ці створіння…

Published by:

Терпляче, але з огидою слухаю блекоту «невисихаючого» мєдвєдєва. Проти ночі навіть гріх щось згадувати. Просто думаю про інше, про те, що в цьому розгойданому світі немає випадковостей. Вони сприймаються радше як невипадкові випадковості. Усе найбільш низьке в людському бутті – ненависть, злочин, зрада, насильство, терор, війна, людиновбивство наділені своєю причинністю та наслідками. Нинішні трагедії масштабів вселенських катаклізмів в Україні також породжені ними.

Continue reading

Політика Спорт Суспільство

Бо ми за життя, а вони – за смерть

Published by:

Світ грає у футбол. Бо це гра, що об’єднує і надихає. Коли ти в бутсах, у футболці з номером на спині, а партнери по команді женуть тебе вперед «давай, старий, не тупи!» — це означає, що ти перемагаєш, навіть якщо програєш. Футбол любить життя. Бо знаю (і пацани, які беруть мене у свою дворову команду, не дадуть збрехати) іноді 2 по 25 на куцому майданчику чи 2 по 45 перед екраном телевізора – це все найкраще, що сталося з тобою тепер і зараз.

Continue reading