Хвиля Десни » 9 Червня, 2024

Daily Archives: 9 Червня, 2024

Суспільство

День мій, недільний…

Published by:

Якщо думаєте, що в селі людина тільки те й робить, що насолоджується пташиним співом і лежить під грушею з глеком холодного квасу, то це не зовсім так. Я, наприклад, сьогодні, з 4-ї до 6-ї ранку (доки ще не спекотно) вивіз з городу сорок візків тяжкої пресованої глини, що залишилася після буріння скважини. Ледве руки не повідривались.

Continue reading

Політика

По інший бік провалля

Published by:

Дивує обурення українців обережною позицією західних країн щодо росії і небажанням вводити війська чи розпочинати якісь ракетні удари хоча б, здалеку. «Боягузи і куколди». Хоча таке очікування як мінімум дивне і нелогічне, бо жодна притомна країна не вступить у війну добровільно, особливо якщо є варіанти не вступати. І вони, варіанти, у них наразі ще є.

Continue reading

Політика

Годі скиглити

Published by:

Будемо вважати, що на фото саме той момент, коли Байден вибачився за затримки з постачанням зброї Україні. І назвав винуватців: лихі ультраконсервативні сили. Того ж вечора блогери-романтики, які вічно шукають ідеал і приклад для наслідування, пустили сльозу замилування: от справжня культура, от що значить політики-джентльмени…

Continue reading