Культура

Українська церква і московські міфи

Відбулась перша презентація моєї книжки «Українська церква і московські міфи» за участі доктора філософії Василя Кушерця, доктора філософії, мистецтвознавства, богословських наук Дмитра Степовика, кандидата історичних наук о. Дмитра Карана, отця Олександра.

Робота над темою розпочалася ще в 2017 році. Книга (друге видання) вийшла за державною програмою «Українська книга -2021»). Дякую за участь у проекті (ідеї, поради, оцінки, наукові консультації, підтримку) головному редаторові газети «Голос України» Анатолію Горлову, доктору церковно-історичних наук о. Віталію Клосу (особлива подяка), куратору книжкових програм видавництва «Дніпро» Лідії Вакуленко, моїм колегам, зокрема Наталії Яременко і Ларисі Гончаренко, за фото Георгію Лук’янчуку, прес-службі ПЦУ, Українському інституту національної пам’яті, Олександру Клименку і Андрію Нестеренку з «Голосу України».

За участь у презентації дорогим нашим легендарному Дісановичу і його дружині пані Наталі, Володимиру Балуху, відмому митцю Олександру Мельнику, стараннями якого відроджується в Україні історичний живопис.

Дякую іконописцю Володимиру Шерстію, чудова ікона якого прикрасила обкладинку.

Слава Україні!

Світлана Чорна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *