Культура

Юрій Винничук — «порнограф і збоченець…»

… Новий срач з приводу моїх «Весняних ігор в осінньому саду» на сайті «Враження» і звісно ж з переходом на особистість і брехнею про зневажливе ставлення до жінок. Головне, що дівчата, описані в романі, читали про себе з гумором і жодна ще не обурилася. Кумедно, що усі звинувачення могли б стосуватися не лише мене, а й Генрі Міллера, Томаса Пінчона і Чарлза Буковскі. Але знання світової літератури не належить до сфери зацікавлень домогосподарок.

… У різні моменти читання роздратування на самозакоханого мачо, його зневажливе і зверхнє ставлення до жінок, з якими він займається сексом (або прагне зайнятися), просто зашкалювали. Панюсі у книзі у більшості своїй описуються, як доволі безглузді істоти зі страшними протягами в головах…

Надія Вовк

Завжди, читаючи інтимні сцени у книгах Винничука, як би не намагалась абстрагуватися, уявляється сам Винничук. Так і псується враження.

Людмила Левицька

А тут — ніякої інтелектуальної складової, виключно просування гівна як норми.

Vira Skuratova

Гидкий, самозакоханий Винничук не вартий місця в нашій літературі саме через його ставлення до жінок. Люди, які люблять Винничука, ви сліпі? Бо якщо таке для вас допустимо, я не хочу жити з вами в одній країні. Ніхто мене не переконає, що це хороша література. Так, є жіночі романи, для розслабону, але навіть вони не несуть такої шкоди, як графоманія Винничука. На заувагу, що у Винничука є гарні книжки для дітей – порівняння з Адольфиком. Гітлер теж гарно малював. Це не виправдовує його решту трешаку. Хай би тоді Винничук тільки дитячі книги і писав.

Snigana Berezka

Огидно, кінець все зіпсував…

Світлана Бойко

Гидую його книгами саме через тих героїв-прутненосців.

Олександра Івасенко

Тричі намагалася читати різні твори Винничука, думаючи, що це з твором не повезло. Ан, ніт, порнограф і збоченець. Людина, в принципі непогано вміє писати, але по справжньому цікавиться лише єблєю. До того ж старий і жирний — найогидніший тип розпусника.

Катря Філонова

P.S.
Спеціально для Катрі Філонової — чорно-біле фото, де старий і жирний Винничук у період «Весняних ігор»…

Юрій Вінничук

1 Коментар

  1. Анатолій Пінчук

    Яку рекламу зробили панянки творінню Юрка Вінничука! Знімаю перед ними капелюха (якого вже років 40 не вдягав)!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *