Культура

«ЗаЕкане» Суспільне радіо

Розчулюють до сліз повідомлення Українського (суспільного) радіо, що їхні новини БЕЗ МАНІПУЛЯЦІЙ. У такий спосіб, рекламуючи себе щонайменше 12 годин на добу, журналісти «останніх вістей» наївно сподіваються підняти у слухача авторитет своєї служби, який упродовж останніх років опустився, як кажуть, нижче плінтуса.

Маю підстави подібне стверджувати, бо належу до тих, хто вже 70 з гаком літ «розпочинає день з Українським радіо» і може порівнювати.

Мої претензії?
Вкрай низький професіоналізм (вічне «еканя» кореспондентів у прямому ефірі). Рівень оперативності? Тут їх далеко обійшло «Радіо Свобода», навіть рідний Укрінформ, не кажучи вже про електронні ЗМІ.

Та не це найсумніше.
Нахабно вішаючи локшину на вуха слухачам, на кшталт, що їхні новини бе зманіпуляцій, вони лукавлять. Фактів на підження цього безліч. Ось найсвіжіший і найкричучіший.

9 липня, коли П.О. Порошенко отримав чергову тріумфальну перемогу над тими, хто прагне його зжерти (10 тисяч мітингувальників перед приміщенням Печерського суду!) Суспільне радіо «не помітило» цієї події.

Зате у кількох випусках новин смакувало інформацію про плівки мутного Деркача. І, скажіть, що це не маніпуляції?

Валентин Бабенко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *