Хвиля Десни » 10 Липня, 2020

Daily Archives: 10 Липня, 2020

Політика

Альо… Москва на дроті…

Published by:

Зізнаюсь, коли побачив новину про «панібратську» телефонну розмову Порошенка і Путіна, викладену в соціальній мережі, то звичайно послухав її, і зрозумів, що на багатьох, на жаль, може вплинути і таке, але сам не знайшов там нічого жахливого, зрадницького. Прибічники п’ятого президента поспішили розповісти, що ця розмова — фейк.

Continue reading

Ексклюзивна хвиля

Іван Миколайчук. Рання слава, любов і смерть…

Published by:

У кожного народу є свої міфи. Без них немає культури, немає нації. В щасливій і трагічній долі українського актора і режисера Івана Миколайчука було все, щоб стати міфом не тільки національного, але й світового кінематографа, якщо б він жив не у закритому суспільстві… Дитинство у маленькому гуцульському селі в багатодітній родині, рання любов, рання слава і рання смерть.

Continue reading

Культура

«ЗаЕкане» Суспільне радіо

Published by:

Розчулюють до сліз повідомлення Українського (суспільного) радіо, що їхні новини БЕЗ МАНІПУЛЯЦІЙ. У такий спосіб, рекламуючи себе щонайменше 12 годин на добу, журналісти «останніх вістей» наївно сподіваються підняти у слухача авторитет своєї служби, який упродовж останніх років опустився, як кажуть, нижче плінтуса.

Continue reading