Політика

Британський «правдоруб»

Дорогою з Чернігова у бік Сосниці проскочили білборд з фейсом Ю.Луценка і слоганом про чесну владу і правду… Ага, якраз той! Який «чесно» був соціалістом, затуманюючи мізки українцям, був «чесним» і бездарним міністром внутрішніх справ, якому заважала наводити порядок… Генпрокуратура.

А потім «чесно» став генпрокурором, і на тій посаді ніфіга не зробив. Але заробив маєток у Лондоні. Тепер «чесно» повернувся в Україну, щоб ще трохи «нарубити» бабла на наївних українцях…

… Коли Юрій Луценко сидів у макошинській в’язниці, його помічники звернулися до мене — на той час голови чернігівської «Просвіти» — з проханням дати залу для проведення прес-конференції Ірини Луценко. Попросилися безкоштовно, бо ж політв’язень і все таке… Я погодився, вимагаючи єдину умову, щоб не привозили нардепів і представників партій, бо свідомо утримував політиків на дистанції від «Просвіти».

Пообіцяли…
І обдурили. Підставивши таким чином «Просвіту» під удар януковичівської влади… На прес-конференції ж Ірина Луценко трагічно розповідала про бідного чоловіка за ґратами…

А трохи згодом я дізнався, що бідна-бідна Ірина Луценко, у якої не було грошей на оплату орендувати залу в «Просвіті», задекларувала за рік 12 мільйонів прибутку від продажу якогось краму.

Чомусь згадалося…

Василь Чепурний

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *