Політика Суспільство

Зеленський і босота

Щодалі, то все менше мене дратує Зеленський як на посаді голови моєї держави, так і загалом. Тим більше, що сам Зеленський про моє існування навряд чи знає. Якщо знає — моя міркування Зеленському впали до одного місця. Натомість щодалі, то більше проникаюся ненавистю до 75% дорослих українців, які прийшли на вибори 21.04.2019 року. Бо кожен окремо нічого не вартий. Всі разом — злидота й босота.

То та сама босота, яка в 1917 році вітали більшовиків, грабували награбоване, палили маєтки панів-мироїдів, потім розкуркулювали куркулів. А ще вони сцяли у коштовні вази, поцуплені у вишуканих палацах, а палаци, зрештою, палили і руйнували…

Без такого електорату Зеленський — лише естрадний артист із амплуа коміка. І ось тепер ці люди радісно вітають розкуркулення Порошенка — буржуя недорізаного, який все у всіх украв…

Тому в мене нема жодних ілюзій. Тиск на Порошенка радо вітає кожен із 75%. А їх більше. Їхні представники — це реінкарновані чекісти, що повстали з мертвих. Це ті самі, хто конфісковував-крав (!) хліб у селян під схвальні оплески «гнаних та голодних».

Путін наприкінці 1990-тих зробив те саме з частиною найзаможніших громадян Російської Федерації. Тупо наказав усе конфіскувати, а найодіозніших посадити…

Андрій Кокотюха

1 Коментар

  1. Анатолій Пінчук

    ПРО НАШУ ЗЛИДОТУ Й БОСОТУ

    На всі сто згоден з автором.
    Але ось що не дає мені спокою: В цю «злидоту й босоту», що проголосувала в квітні 2019 року за зеленого кловуна (а пізніше і за зелену команду) ввійшли не лише майже всі чиновники (що не дивно), але і майже вся інтелігенція (як там лєнін про про неї колись казав, згадайте?), та майже вся молодь (з тих, що прийшли на вибори).
    Як проголосували пенсіонери та жіноцтво, я краще промовчу…
    Та навіть на сторінках ось цього сайту дехто із письмаків та письмачок, що мають совість, ніяково признались, що вони купились на оту демагогію ЗЄлєнского (безсовісні воліють про це мовчати)!
    Зрозуміли, про що я?
    В 1917 році вищезгадані мною категорії населення зовсім не вітали більшовиків! І не раділи ТОДІ «розкуркуленню» тих, що поколіннями, непосильним трудом наживали свої статки! Звичайно, були окремі особистості, та то від примусу, від страху… Як ось Бажан, Тичина, Довженко.
    Але був і Остап Вишня (Губенко), який так і не став оспівувати партію!

    Поневолі згадаєш слова лєніна про інтелігенцію!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *