Суспільство

Годинник цокає…

Ясно, що ми їх познаходимо. Бо вони грабують Україну на крові. Ясно, що кожного російського шпигуна у владі ми встановимо. Бо за їхніми діями сотні тисяч смертей. І дитячих. Ясно, що наші корисні ідіоти засунуть свої тупі голови у сраки. І будуть і під цю розплату і відплату чекати шоу у телевізорах. 100%, що тих, хто нажився на цій війні українського народу з ордою ми доведемо до судів і гіляк. І будемо бити фірманськими батогами по дорозі. На очах у всього світу. Заберемо все. І їхніх дітей пустимо злидарювати, як вони наших тепер.

І що буде багато людей доброї волі і у нас, і у світі, котрі покладуть на це роки життя. Все буде відплачено! Ніхто ніде не сховається. Під зрадниками і ворюгами буде горіти земля навіть на Балі, в Аргентині, Єрушалаємі, чи в тому, що залишиться від росії.

Це все так. Української і американської кукурудзи не вистачить на попкорни, щоб ці праведні суди бачити онлайн. І відслідковувати кримінальні хроніки там, де руки правосуддя не дотягнуться.

Ніхто не відсидиться на тихих віллах з декоративною охороною. Іхні діти проклянуть цих батьків-монстрів, бо будуть викинуті на узбіччя світу. Разом зі своїми дітьми. Бо зрозуміють, що папіньки нищили рідну Україну, коли вона стікала слізьми і кров‘ю. В найтяжчий момент свого існування…

Але це завтра.
Бо сьогодні і ми, і наші доблесні вояки зайняті одним — розбити ворога. Та дні до старту великого українського Правосуддя спливають. Наші комедіяльні зажерливі судді — продукт системи. Тому країну і далі грабують і здають ворогу ті, про кого тут мова.

Щодня гине генофонд нації, розкрадається народне добро, а мерзота навіть сподівається виграти і наступні вибори. Заблокувавши дорогу України в НАТО та ЄС. Пішовши на ганебні мирні угоди з агресором. Залишивши народ, котрий явив світові зразки героїзму і континентальної відповідальності у підвішаному стані перманентної війни і встановлення скоморошної диктатури. Які вони безпечні і наївні.

Годинник цокає…

Сергій Сулима

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *