Суспільство

Нумерологія війни: чому саме ми?

Я вже якось писала, що в системі Таро є розділ під назвою «Психологічний портрет». Він унікальний тим, що дозволяє проаналізувати архетипи, які керують нашою персональною або колективною підсвідомістю. Один з його аспектів має назву — головна місія у цьому житті. І ось тут тримайтеся міцніше! Росія у цьому сенсі, м’яко кажучи, особлива, бо її планетарну задачу визначає 15-й аркан… Диявол.

Почерк дідька у поведінці кремлівських функціонерів впізнати нескладно, тому з ними давно все ясно. Але до 24 лютого якось не все було зрозуміло з народом, який перебуває під впливом тих же енергій. Багатьом здавалося і досі здається, що прості люди ні в чому не винні. Мовляв, убивати українців (а до цього сирійців, грузинів, чеченців і так далі за списком) їх провокує Америка, політики, глобалісти, генерали, рептилоїди і навіть, Господи прости, прибульці з паралельних світів…

За іншою версією їх загіпнотизували, заворожили чи «запропагандили» телевізором, перетворивши на покірних зомбі, тому бідолахи не відають, що творять. Можливо…І все ж!

У класичній колоді ТАРО Диявол зображений таким, що сидить на престолі, до якого залізними ланцюгами приковано двох людей. На перший погляд здається, що цю пару дідько захопив у полон і не відпускає, утримуючи біля себе силою. АЛЕ ЦЕ НЕ ТАК!!! Насправді тим бранцям дозволено забиратися на всі чотири сторони. Тобто при бажанні вони можуть порвати мотуззя й звільнитися від умовних пут, повернувши собі свободу, проте вони й далі абсолютно добровільно стовбичать біля ніг нечистого.

Чому?!
А тому, що ті ланцюги насправді є символом земних спокус, якими дідько заманює нас у свої тенета. Вони, спокуси, настільки п’янкі, бажані і солодкі, що не всім вистачає сили волі відмовитися від того «дару». Це якраз і є та дилема, яку ми вирішуємо на рівні власної душі щодня, обираючи між світлом і темрявою. Чого стає у нас більше, те й формує нашу поведінку, мотивацію, дії. Словом, життя – це суцільний вибір. Решта – усього лише похідна від нього.

А реальність така. Скажімо, ще на початку війни у новинах постійно «крутили» пресконференцію рашистських льотчиків, які потрапили до нас у полон. Один з них чесно зізнався, що міг не виконати наказ командування бомбити житлові будинки у Харкові, але виконав. Причому цю відвертість з нього ніхто не витягував. Покаявся, так би мовити, сам. А його мама, між іншим, живе у Полтаві… Вояки, які захопили Бучу, могли залишитися в історії цієї війни просто окупантами, але вони обрали бути ґвалтівниками, живодерами, кровопивцями, скаженими звірюками. Один з них одіозному каналу «Звєзда» сказав так: спочатку мій дід убивав бандерівців в Україні, а тепер я перебрав його естафету. Тобто він пишається собою і своєю країною, у якій модно бути «прєісполнєнним вєлічія» навіть тоді, коли з рук стікає чужа кров. Таку дурню їм, звісно, нашіптує у вуха дідько. Та й мізки окупантам, які, мов навіжені, тягнуть з українських дворів усе, що здатні підняти, теж запудрив Диявол. Більше ж просто нікому. Америку до цієї ганьби не пришиєш…

Хоча, стоп! Вони вже пришили! Їхні пропагандисти кажуть, що то не вояки РФ на фото з Бучі демонструють повну відсутність у собі людської подоби, а голівудські актори, що знялися у фейках про «плохіх «рускіх». За ще однією версією, ті звірства скоїли українські «нацисти», аби кинути чорну тінь на кришталево чистих «вітязєй із-за порєбріка». Капець…Від цих «освободітєлєй» і справді можна збожеволіти. І це саме те, чого хоче диявол.

Чому саме нам випав жереб вказати цим навіженим їхнє справжнє місце на планеті? Мабуть тому, що головну місію України (згідно тому ж таки «Психологічному портрету») визначає 8-й аркан ТАРО – СПРАВЕДЛИВІСТЬ. Саме через нього проявляється закон причини і наслідку, за яким функціонує Всесвіт. Знаменитий вислів – що посієш, те й пожнеш – його більш проста версія. Словом, насіяли москалики упродовж своєї сороміцької історії стільки лиха, що розгребти його може лише нація з містичним духом і місією бумеранга. Вочевидь дуже скоро усі наші біди повернуться до них сторицею, мов під копірку.

До речі, з нами ця історія теж трапилася не випадково, адже як відомо, з нашої голови просто так і волосина не впаде. То що вже казати про війну? Але за ради чого це все? Можливо нам вже пора попрощатися з наївними ілюзіями щодо російського сусіда і нарешті стати собою. Список варіантів відкритий.

І ще один важливий нюанс. Наш програмний 8-й аркан також вказує на те, що у світі справедливо усе. А якщо котрась із подій вам такою не здається, то це означає лише одне – наразі ви аналізуєте її наслідки, а не першопричину. Чесний діалог з власним сумлінням нам точно не завадить. Причому на постійній основі. Це для того, щоб дідько не активізувався знову – під боком чи в нас самих.

Лариса Салімонович

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *