Хвиля Десни » 4 Квітня, 2022

Daily Archives: 4 Квітня, 2022

Політика

Дзвонити шо путіну, шо в рельсу…

Published by:

Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький жорстко розкритикував президента Франції Еммануеля Макрона за спроби вмовити Володимира Путіна зупинити війну з Україною. «Президенте Макрон, скільки разів ви вели переговори з Путіним, і чого досягли? Ви зупинили якісь дії, які мали місце? Ніхто не вів переговори з Гітлером. Ви б домовлялися з Гітлером, зі Сталіним чи з Пол Потом?» – слушно запитує Матеуш Моравецький.

Continue reading

Суспільство

Нумерологія війни: чому саме ми?

Published by:

Я вже якось писала, що в системі Таро є розділ під назвою «Психологічний портрет». Він унікальний тим, що дозволяє проаналізувати архетипи, які керують нашою персональною або колективною підсвідомістю. Один з його аспектів має назву — головна місія у цьому житті. І ось тут тримайтеся міцніше! Росія у цьому сенсі, м’яко кажучи, особлива, бо її планетарну задачу визначає 15-й аркан… Диявол.

Continue reading

Політика Суспільство

Геть все російське за «порєбрік»!

Published by:

У Бучі, Ірпені, Гостомелі та селах Київщини ми наочно побачили, що таке русскій мір. Раніше про це можна було читати в книжках, досліджувати в біографіях українців, найперше в біографіях української інтелігенції, але й селян, зокрема галицьких, яких вивозили і 1939 року на Сибір, і після Пабєди одного диктатора-маніяка над іншим…

Continue reading

Культура

Країна брехунів і злодіїв

Published by:

«Велика російська культура» це такий самий міф як і походження росії-московії від Київської Русі. Русь так само близька до росії як Трипілля до трипера. І все російське, культура і наука, на ближчий погляд виявляється вкраденим або приписаним.

Continue reading