Суспільство

Вбийте росію у собі, бо вона вб’є вас

Це цілком в їхній логіці… Бити по святинях «русскаго міра», штоб люд православний вознєнавідєл проклятих укров. І вєдь вознєнавідєт! Ось в чому парадокс «загадочной русской душі», яку «умом нє понять». На цьому парадоксі — перевертати все з ніг на голову і невпинно брехати, брехати, брехати — тримається «русскій народ». А хто у нас батько Брехні? Так отож…

Руйнувати собори – цілком в його логіці. Тому російські ракети й далі летітимуть туди, де живе “русскій мір”. Міста, які росіяни вважають своїми, будуть зруйновані вщент.
“Бєй своїх, чтоби чужіє боялісь”.

Тому у мене сумна новина: Адєсу как русскій город (в їхній уяві) обрано ціллю для показової розправи. Її будуть нищити болісно, методично, безжально. Розрахунок наступний: русскіє люді Адєси (а таких, на жаль, там є багато) восстанут протів рєжіма Зєлєнского, которий унічтожаєт іх родной город (!!!), снєсут проклятих націков, откроют ворота юга і отдатут ключі от Адєси “русскім асвабадітєлям”.

А собор…
«Собор отстроім, послє того как сравняєм Одєссу с зємльой» — так сьогодні пропагандист Соловьйов заявив. І я в це вірю.

«До основанья а затєм…». Руйнація – єдина національна ідея Росії. Руйнація храмів, культури, сенсів, кордонів, міст, логіки… Руйнація особистості, яка називає брехню правдою. Росія — це недоумство, безумство, агресія, примітив, деградація.

Вбити Росію в собі – ось що найважче для мільонів русифікованих моїх земляків. Бо как жє так: Пушкін, Лєрмонтов, Толстой… Я вже тисячу разів це казав. Скажу 1001-й: російські ракети наводяться на російську мову. Хочете вижити і перемогти — вбийте Росію у собі, бо інакше — вона вб’є вас.

Антін Мухарський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *