Хвиля Десни » 13 Січня, 2024

Daily Archives: 13 Січня, 2024

Відео Культура Новини

Мила, я вже йду…

Published by:

Один народний артист України, який і швець, і жнець, і в дуду сюрчить, не перший рік рве на собі камізельку… Аякже: він і вірші складає, і музику пише, і сам ті куплєти співає, а його пісні, бачте, не дуже слухають, а отже не воздають йому тієї слави, якої його душа прагне, ніби колорадський жук — картоплі…

Continue reading

Політика

Терористи всіх країн, єднайтеся!

Published by:

Рускі терористи скликають засідання Радбезу ООН. Хочуть покаятися за безперервні обстріли мирних українських міст та вбивства українського населення? Ні. Рускі терористи згризаються тим, що США і Велика Британія завдали щойно ударів по інших терористах – хуситах – воєнізованому угрупуванню, що підтримується дружнім до москви Іраном.

Continue reading

Суспільство

Танці на кістах захисників

Published by:

«Мужні лицарі! Переможець турніру матиме честь, та яку там честь, привілей, звільнити чарівну принцесу Фіону від страшного дракона. Якщо з якихось причин чемпіон вибуває з гри, його обов’язки переймає перший віце-чемпіон, потім другий і наступні… Хтось із вас загине, але я готовий до такої жертви».

Continue reading

Політика

Цілий міх угод!

Published by:

Британія випередила ФРН і Штати і першою уклала угоду про гарантії безпеки Україні. З чим можна порівнювати такі угоди? З мішком. З гарним, міцним, довговічним, але порожнім. Все залежить, що в той мішок покладуть: насиплять поп-корну чи золота… Власне, і 5 НАТОвська стаття точна така ж. Ні одну країну вона практично ні до чого конкретного не зобов’язує. Просто щоб без ілюзій.

Continue reading