Політика

Терористи всіх країн, єднайтеся!

Рускі терористи скликають засідання Радбезу ООН. Хочуть покаятися за безперервні обстріли мирних українських міст та вбивства українського населення? Ні. Рускі терористи згризаються тим, що США і Велика Британія завдали щойно ударів по інших терористах – хуситах – воєнізованому угрупуванню, що підтримується дружнім до москви Іраном.

З території Ємену воно розв’язало справжню війну, атакуючи міжнародне судноплавство в Червоному морі, здійснивши позавчора наймасовішу атаку торговельних суден дронами та протикорабельними крилатими ракетами. У відповідь коаліція у складі США, Британії, Канади, Франції, Іспанії, Італії, Нідерландів, Норвегії, Сейшельських островів і Бахрейну завдала ударів по 60 цілях у 16 підтримуваних Іраном місцях дислокації бойовиків-хуситів – вузлах управління, складах боєприпасів, пускових установках, виробничих об’єктах та радіолокаційних системах ППО.

Дякувати Богу, хоч тут добро не встановлює собі якихось надуманих обмежень, вдаючись до цілком зрозумілих оборонних дій, щоб зберегти свободу судноплавства на одному з найважливіших водних шляхів у світі. Зрештою, щоб захиститись. І ось, виявляється, коли демократичний світ не навіює собі якісь «червоні лінії» у протистоянні зі злом, терористам це дуже не подобається. Бо терористи звикли захоплювати чужі землі, вбивати і викрадати дітей, ґвалтувати, нищити інфраструктуру, передавати одне одному ракети та дрони, і хочуть, щоб їм за це нічого не було. Терористи звикли до безкарності — у москві, в секторі Газа, Ємені, Ірані, у Пхеньяні… І коли по них починає «прилітати», терористи здивовані – «а нас то за чьто?»

А ще терористи дуже нервують від того, що добро об’єднується для протистояння злу. Вчора кремлівський пиячок мєдвєдєв, який між запоями працює новим жиріновським, пригрозив Британії війною. Дімону не сподобалося, що британський прем’єр Ріші Сунак приїхав до Києва для підписання з Україною безпекової угоди. Дімон також питає «а нас то за чьто?» – «як би поставилася західна громадськість до того, що британська делегація потрапила в центрі Києва під обстріл касетними боєприпасами, як це сталося з мирними жителями нашого Бєлгорода?» Дімон, мабуть, був 24 лютого в запої – не пам’ятає, хто по кому почав першим стріляти і вбивати.

Вибіркова амнезія путіністів зрозуміла – як не крути, а з часів комінтерну – ефективного інструменту кремлівських терористів-большевиків для політичних вбивств, диверсій та дестабілізації західних демократій – світ таки змінився. Нині з того комінтерну до терориста путіна їдуть хіба що головний китайський комуніст Сі Цзіньпін та його північнокорейська прокладка диктатор кім чен ин – і то лише до Владивостока.

Звісно, «абідна». Надто, якщо скоро вже піде третій рік, як ти береш «за три дні» Київ. Тому власне клієнт і метушиться перед виборами самого себе у березні. Хвилюється, пам’ятаючи прецедент прігожина, бо треба ж рускому «піплу» хоч якусь «пабєду» показати. Московська спецоперація, тепер уже в ООН, «пусіти (ти то, пак, путісти) на захисті хусітів», як прикриття кремлівського тероризму, на думку путіна, – саме те. «Сойдьот»?

Володимир Стефанець

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *