Політика Суспільство

… Лишіть у спокої Ізраїль

Дивлюся ці новини і, наче б вже не мав чому дивуватися, але… Вугледар здали.., 16 наших хлопців розстріляли впритул.., прокуратура відкриває справу про начебто (!) страту військовополонених…, 6 чиновницьких млн $ на Хмельниччині.., ну, і найбільша проблема — хасиди окупували Умань, Ізраїль нам не допомагає.

Всі кругом винні, але тільки не ми. Ми тут ні до чого, то всьо євреї винні, Ізраїль ракет не дає від початку війни. Ви вже так заї**ли, не вибачте на слові. А з якого х*ра Ізраїль має нам допомагати? Хтось розуміє, шо ізраїльтяни воюють від того моменту, як утворилася їхня держава? Причини тої війни – справа Ізраїлю і тих, хто в тому конфлікті бере участь. Ми тут до чого? У нас своя війна, то давайте займатися нею, а не звинувачувати всіх довкола.

Хасиди смітять в Умані, зривають прапор? Ну, то винні не хасиди, а ґазди, які їм дозволяють так себе поводити. І щоб ви собі розуміли, шо в самому Ізраїлі вони поводять себе аналогічно!

Ізраїль відстоює інтереси Ізраїлю, а ми хотіли щоб шо – Ізраїль відстоював інтереси України? З якого х*ра йому то робити? Україна має відстоювати свої інтереси. Хочете аби хасиди поважали наші закони? Так а ви власні закони поважаєте? Ото ж бо. Треба, для початку, навчитися поважати свої власні закони, правила, традиції, перед тим, як вчити то робити інших. Інакше не буде. Ніхто не поважає того, хто не поважає себе сам. Х**ову владу треба гнати, як тоді гнали яника, а не жувати соплі і скиглити шо всі кругом винні.

Ще мені подобається оце: до влади в Україні прийшли євреї, і вони грабують країну, народ, могилізація, знищення держави… Бляха, так ви ж їх до влади і привели! То ж ви, а не євреї, ставили в бюлетені галочку! Ви повелися на красіві лозунги, вам насцяли в очі, але винні ті, хто вам казки розповідали, але не ви, які розвісили вуха і билися в екстазі – нарешті президент з народа!!!! Ось вам і “какая разніца”.

В 91-му ви привели до влади вихідців з комунізму, потім “братву” і нили що все кругом крадуть, а зараз ви привели до влади шоу-бізнес, і ниєте шо вас євреї грабують… я з нас в ах*ї, шановні. Мені щодня стає все більше соромно за нас, але потім я слухаю як наші хлопаки розвалюють кацапські наступи, і якось стає легше, але не на довго, бо потім знову – там хабарі, там ідіотські накази, там 200-ті…

Лишіть у спокої Ізраїль, наводьте порядок у себе в хаті. Слава Україні!

Paul Isachenko

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *