Політика Суспільство

Ординство від стріл до ракет

Золота Орда колись знищила Україну-Русь. Московське князівство васально залежало від Золотої Орди. І ось цей недомірок-недоісторик поїхав за допомогою до тих самих монголо-татар. Змінились часи, змінилась і зброя ураження — замість вогняних стріл, які вони запускали на вкриті соломою дахи осель наших пращурів тепер вони запускають на нас балістичні ракети великої дальності.

Це країни-кочівники, без демократичного устрою життя, де людське життя не варте нічого. І як можна було так задурити українцям голови, що в нас з оцими дикими племенами може бути щось спільне? Як можна було не взяти до уваги історію, яка, як відомо, має здатність повторюватись, якщо не робити з неї належних висновків?

Ми під час радянської окупації добровільно впустили до себе в дім оце москвинське кодло, змішалися з ним кров’ю, дали їм викачати найкращі корисні копалини, виссати найцінніші людські ресурси українців, переписати і вкрасти нашу історію, створивши ілюзію в світі, що вони – це і є Русь!

А ми мовчки за цим спостерігали! Хто намагався не мовчати — того знищували, закривали рота кати імперії. Сьогодні, коли мишебратья відкрито ведуть проти нас війну, ми маємо кардинально змінитися, розказати світу правду, стати всередині країни 100% антимосковським монолітом, а не змішаною какойразніцей, укріпити і зміцнити українськоцентричний світогляд громадян нашої героїчної держави, яка щодня ціною надзусиль тримає оборону і не капітулює, не зважаючи на гниле керівництво.

Ці шалені часи, шалені виклики мають нас згуртувати і змусити діяти рішуче, вибороти зрештою справжню незалежність.

Алла Рубан

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *