Політика

Популяція чемберленчиків

«Ми з Росією не воюємо…» Чули таке? від Байдена, від Шольца, від колишнього Генсека НАТО Столтенберга?!! Нашим політикам до такого рівня фарисейства ще рости і рости… Кому в грудні 2021 року Путін виставив ультиматум: відведіть всі війська НАТО до кордонів 1997 року?! Тобто виключіть зі складу блоку Латвію, Литву, Естонію, Угорщину, Словакію, Болгарію, Румунію, Словенію, Польщу, Чехію, Албанію, Чорногорію, Північну Македонію…

Цей Ультиматум адресувався не Україні. А США і НАТО. І, вихляючи дипломатичним задом, країни блоку мʼяко відмовили Путіну. Ще не йшлося про денаціоналізацію і демілітаризацію України. Тільки про відтискання блоку НАТО до кордонів 1997 року.

Коли відкидають ультиматум агресора, а він наполягає й далі на своєму — це і є стан війни. Тільки форму цієї війни Путін, як істинний представник пітерської гопоти, обрав відповідну: на очах тих, хто сидить за міцними стінами мурованого будинку, став катувати слабшого – щоб розчулити і злякати мешканців фортеці. І в такий спосіб змусити прийняти ультиматум.

Цілі Путіна незмінні – зона впливу Росії в межах Ялтинських домовленостей від лютого 1945 року, тобто вся Східна Європа. Кремль веде активну терористично-підривну і диверсійну роботу на території країн НАТО — про це на спільному брифінгу чітко і неоднозначно днями сказали очільники ЦРУ і МІ-6.

«А ми не воюємо, а ми в доміку, давайте влаштуємо перекличку: Ніф на місці? Нуф на місці? Наф-наф на місці… Отже все в порядку…»

Але є така штука як колективний інстинкт самозбереження. У багатьох він деградований до стану «овоча», але далеко не у всіх. І не дивуйтеся, що в ФРН, Франції, Австрії, США, Британії, Нідерландах… різко росте популярність ультра-правих. Виборець Європи і США інстинктивно відчуває, ці всі добряки Ніф, Нуф і Наф в разі серйозного шухера дременуть, як дременули французи від Гітлера в 1940 році.

Коли читаємо, що ультраправі висловлюють симпатії росії, треба чітко розуміти: не стільки росії стільки політикам, які в грізний час небезпеки здатні діяти рішуче і сильно. Все це було в Європі після Першої Світової перед початком Другої Світової. Що змінилося в Європі і США після того? Замість одного Чемберлена до влади повповзали сотні і сотні чемберленчиків…

Як то воно було в 3-му Рейху уже добре вивчено. Людям серйозним і глибоким раджу прочитати дослідження Евгения Берковича “Притяжение зла”.

Віктор Лешик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *