Хвиля Десни » 2 Жовтня, 2024

Daily Archives: 2 Жовтня, 2024

Політика

Рютте, на відміну від лівака Столтенберга…

Published by:

«Та ні до чого формальна заміна одного чиновника на іншого не призведе…» Такою була реакція мого скептичного друга щодо моїх надій на нового Генсека НАТО Марка Рютте. Роль функціонера в таких складних ультрабюрократичних структурах і направду часто носить ритуальний характер.

Continue reading

Суспільство

На трамвайній зупинці

Published by:

На трамвайній зупинці дівчинка на рожевому самокатику стрімко вирулила на колії. За нею кинулась бабуся. Схопила за комірець рожевої курточки, рвучко зісмикнула з колій. Але бабуся виявилася просто бабусею, не дівчинчиною. Дівчинка була з мамою.

Continue reading

Політика

НАТО з новим керманичем

Published by:

Вчора відбулась довгоочікувана церемонія зміни Генерального секретаря НАТО. Норвежець Єнс Столтенберг передав естафету своєму наступнику, колишньому прем’єру Нідерландів Марку Рютте. Особисто я цією зміною задоволений. Єнс Столтенберг з усіх Генсеків НАТО продемонстрував себе, як найбільш загальмований, неповороткий менеджер і модератор Альянсу.

Continue reading

Політика

Популяція чемберленчиків

Published by:

«Ми з Росією не воюємо…» Чули таке? від Байдена, від Шольца, від колишнього Генсека НАТО Столтенберга?!! Нашим політикам до такого рівня фарисейства ще рости і рости… Кому в грудні 2021 року Путін виставив ультиматум: відведіть всі війська НАТО до кордонів 1997 року?! Тобто виключіть зі складу блоку Латвію, Литву, Естонію, Угорщину, Словакію, Болгарію, Румунію, Словенію, Польщу, Чехію, Албанію, Чорногорію, Північну Македонію…

Continue reading