Хвиля Десни » 15 Квітня, 2019

Daily Archives: 15 Квітня, 2019

Культура

Кредо із пари тез

Published by:

… А ти собі проростаєш із диму і бороди, ходиш по цій планеті, плутаючи сліди, допоки остання осінь вступить в свої права, допоки не стане зовсім білою голова, допоки цей світ, як і ти, шалений і молодий.

Continue reading

Політика

… Застібни лиш прищепкой штани!

Published by:

Журналісти запитали Зеленського: чому він їздить на дорогому, броньованому авто, а не на велосипеді, як в кіно про слугу народа? Зеленський відповів: «Я могу єздіть на вєлосіпєдє. Ви хотітє, чтоби мєня грохнулі…?»

Continue reading

Суспільство

Україна і «соєве молочко»

Published by:

Моя бабуся, що пережила два Голодомори і просто повоєнний голод 46-47 років, а ще дві війни, до кінця життя по всяк випадок зберігала на шафі мішки зі свіжими сухарями, що їх регулярно міняла кожні пів року, згодовуючи старі запаси голубам на Львівській площі.

Continue reading

Політика

Макарони для Макрона

Published by:

Вже через кілька годин після того як президент Франції дав коротку аудієнцію українському «кандидату ЗЕ», команда останнього розповсюдила фанфарне повідомлення про те, якою «успішною» була ця зустріч.

Continue reading

Політика

Не дають політтехнологи…

Published by:

Найбільше шкоди для України – від політтехнологів. До цієї касти у мене найбільше запитань. Була б моя воля, заборонив би на законному рівні застосування маніпулятивні технології з покаранням для тих, хто, використовуючи досягенння науки і техніки, свідомо вводить в оману суспільство.

Continue reading