Хвиля Десни » 12 Липня, 2020

Daily Archives: 12 Липня, 2020

Суспільство

Сови всіх країн, єднайтеся!

Published by:

Хто рано встає – той неправильно жиє! Все життя я чув протилежне. Про те, що Бог дає саме тим, хто встає рано. Для мене ранні підйоми завжди були мукою. Дитсадок, школа, інститут… А радянська армія – та то взагалі пи*дець!!! Звичка вставати рано однозначно прив’язана до трудового дня селянина, що звіряє свій внутрішній годинник із життям тварин.

Continue reading

Політика

Муха у вулику з бджолами

Published by:

Зеленський приїздив на Волинь… Головний мій висновок після того візиту — він погаснув! Не важливо, що там Зеленський заявляв, обіцяв і розказував. На кого сварився, кого хвалив і кого вичитував. Це все пуста облудність. А насправді – він погаснув.

Continue reading

Суспільство

Баба Катя, що живе без електрики

Published by:

Є у Ріпкинському районі на Чернігівщині віддалене село Нова Рудня, де мешкає всього-на-всього дев’ятеро душ. Думав, що потрапив «на край світу» – розвалені хліви і домівки, повалені паркани. Однак, як з’ясувалося, за цим селом є ще хутір Левичівка. «Там живе баба Катя, — повідомили мені місцеві жителі. – У неї нема ні світла, ні радіо».

Continue reading

Суспільство

Базар з експромтом, імпровізацією та пасіонарністю

Published by:

Базар – це дивовижний і загадковий інститут економічних, суспільних і просто побутових відносин. У ньому співіснують і сувора економічна формула, і невгамовна емоція, і фантастична імпровізація. Але, не зважаючи на всю його різнобарвну палітру, його якість можна точно визначити: базар – це суспільне благо.

Continue reading

Ексклюзивна хвиля

Два Олесі з черговим сеансом національного «примирення»

Published by:

Здрастє, прієхалі… Вихадітє, таваріщі малороси. Конєчная станція — Міністєрство культури!!! Це на моїй пам’яті вже втретє відбувається, щоб так глобально с аганьком на рівні держави і загальнонаціонального діалогу ініціювати примирення всіх з усіма.

Continue reading