Культура

Лист до президента України Порошенка П.О.

Шановний Пане Президенте!
Я — простий український письменник, в моєму доробку є і вірші, і проза, і драматургія. Як і більшість моїх друзів та знайомих, я, думаючи про майбутні вибори, схиляюся до Вашої кандидатури.

І хочу внести посильну лепту у справу Вашої майбутньої перемоги. Десь понад рік тому я написав і опублікував у мережі Фейсбук такого віршика:

Скінчатись зима не спішить,
За діло взялась хорошенько.
Онде як порошить, порошить –
Голосує за Порошенка…

Написав я ці рядки абсолютно щиро, так само лишаюся щирим і тепер. Тому пропоную використати цей мій текст у процесі виборчої агітації.

Адже саме на грядущу зиму має припасти виборча кампанія, і вона буде нелегкою. Тому, як поет і громадянин, я не можу стояти осторонь і лишатися мовчазним.

Про умови матеріальної винагороди я готовий поспілкуватися в месенджері.

Зі щирою повагою
Олександр Ірванець

P.S.
З поінформованих джерел «ХД» стало відомо, що вчора в Чернігові, де Петро Олексійович представляв нового голову Чернігівської облдержадміністрації, хтось із провокаторів (напередодні з’їзду письменників України) напряму у кулуарах запитав гаранта: чи знає він такого поета Ірванця і що той, мовляв, пише про президента популярні куплєти? Петро Порошенко, не замислюючись ні на мить, відповів: да, знаю такого, вірші — хароші, хай пише, старання непоміченими не лишимо, гроші у нас є…

І показав, ондо, оту купюру…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *