Політика

Досить красти рушники!

Президент Туреччини Реджеп Ердоган встромив ще одного «ножа» в спину Путіну. Туреччина скасувала безвізовий режим з Росією!

Усі цивілізовані країни світу на власних прикладах демонструють, як треба діяти щодо Росії. Тільки нашому Петру Олексійовичу це ніяк недоходить до тями.

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган розпорядився скасувати безвізовий режим з Росією, який діяв з 2005 року. Таке рішення турецький лідер пояснив солідарністю з Євросоюзом і США по «справі Скрипаля» і через хімічну атаку в Сирії.

— Я переговорив з президентами США, Франції, і прем’єр-міністром Великобританії. Ми єдині в намірі дати відсіч російській загрозі, яка підриває основи світопорядку і загрожує стабільності в регіоні, — заявив Ердоган. Він додав, що Путін йому не друг і «ніколи ним не був».

Крім того, президент Туреччини хоче захистити країну від «туристів з Росії, що руйнують її зсередини».

Як повідомляють місцеві ЗМІ, минулого тижня відбулося засідання Радбезу Туреччини, на якому міністр у справах туризму доповів про «жахливі наслідках безвізу з Росією».

«… Росіяни випивають щодня більше алкоголю, ніж турецькі громадяни за десятиліття. Рушники, фени, халати, бра, та все що погано лежить — масово крадуть і вивозять в Росію. В результаті доходи перестали перекривати витрати на відновлення готельної інфраструктури…», — зауважив міністр.

Ростислав Демчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *