Політика

Квіточки для Меркель…

Меркель була так спантеличена букетом квітів від Володимира Путіна під час зустрічі в Сочі, що забула яку країну вона представляє…

Цій пані так помакітрилось в голові від щастя, що вона себе уявила і Генеральним секретарем ООН, і Генеальним секретарем НАТО, і президентом України одночасно.

Стали відомі важливі подробиці переговорів між Ангелою Меркель і Володимиром Путіним, які нещодавно відбулися в Сочі. Звісно, що сторони обговорили становище на Донбасі і його подальшу долю. В тому числі мова йшла про миротворчу місію ООН.

Володимир Путін поставив умову, що миротворцями не повинні бути солдати НАТО. «Жодної країни НАТО», — заявив російський президент. Там можуть бути шведи, вірмени, молдовани, солдати країн Азії і Африки, тільки не країн НАТО…

І цю божевільну умову Путіна канцлер Німеччини ніби то прийняла.

Ми вже втомились чекати на якісь адекватні ноти протесту від нашого МЗС, президента України, коли питання територіальної цілісності України обговорюються і вирішуються без участі української сторони.

Те саме стосується і Керченського мосту, яким Росія загородила частину Азовського моря і перетворила його на внутрішнє море, завдавши величезних збитків українському судноплавству. На це наша влада ані «мур-мур», наче нічого й не сталося.

Словом, нічого нового, жодних зрушень з боку української дипломатії та української влади на світовій арені. Дуже прикро.., бракує слів!

Ростислав Демчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *