Політика

Про Камалу і «тушки»

Інтуїція важливіша за знання. Так сказав Енштейн. Суть цієї тези полягає в тому, що знаннями ми оперуємо в рамках тих знань, що ми здобули. Тобто там є рамки та вийти за рамки цих знань неможливо. А інтуїція … вона не пов’язана зі знаннями. Вона вільно гуляє і залежить лише від типу людини: чоловік ти чи жінка.

Незалежно ні від чого, у жінок інтуїція розвинена набагато більше. А тому шансів виграти вибори у Трамп немає. Камала – жінка і в неї інтуїція розвиненіша. Тому Трамп не хоче йти з нею на дебати. Він точно програє та не набере і 30% голосів. І для республіканців єдиний шанс – замінити Трампа на іншу кандидатуру – жіночу. Тоді ймовірність більша.

Тепер стосовно того, що Камала соціалістка та права…. Все це надумане. Вона не дотримуватиметься установок демократів. Вона формуватиме нову стратегію демократичної партії. І щоб точно виграти ці вибори віце-президентом має бути відомий фінансист-єврей. І тоді ця пара зможе просто розгромити команду Трампа.

На фронті також відбуваються революційні зміни: українські дрони пролетіли 1800 км і потрапили точно на фюзеляж двох стратегічних бомбардувальників Ту-22М3. Це зроблено вперше у світі. І значення цієї події буде записано в історії світових воєн. Тепер у РФ безпечного місця дислокації бомбардувальників немає.

У Криму добивають останні осередки ППО, і ворог передислокував літаки ближче до Керчі. Але вже всім ясно, що Крим їм не стримати. Черга за кримським мостом. І далі долю Криму буде вирішено. Думаю, водночас із долею Путіна.

Аркадій Чернюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *