Спорт Суспільство

На стадіоні Лобановського

Пригадуєте: «Матч відбудеться за будь-якої погоди»? І наших грінченківських журналят (студентів університету імені Б.Грінченка) дрібен дощ не одвадив од стадіону. Від столичного стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського. М’яча, звісно, там не ганяли, зате поспілкувалися з Анатолієм Колошею, заступником директора стадіону.

А ще шанованим в Україні знавцем футбольних полів і вельми цікавим поетом, автором знаменитого інтернет-хіта «Як романтично пахне ковбаса». Розповів Анатолій Якович, як і де той вірш народився і кого в такий спосіб вишпетили.

Тепер знаємо, що й тут без футбольного стадіону не обійшлося. Але то так, між іншим. Бо в інтер’єрі славетної арени Києва найбільше говорили про український футбол, його «динамівську марку». І про клуб, який нині переживає непрості часи.

Проросте ця зустріч цікавими публікаціями — тут і до ворожки не ходи!

Валерій Ясиновський

P.S.
А де ж нинішні власники цього, колись славетного, клюбу? Чи ж отак, без застережень і без наслідків, під час війни можна «законно» злямзяти 300 лямів і злиняти до «батальйону Монако»? Виявляється можна! Може, хтось назве ще подібні приклади, коли ось так, привселюдно, нахабно, можна обібрати, вивернути кишені у кожного, нині мешкаючого у цій країні, яка бореться за своє існування. Ось такі наслідки отруйного животіння колишніх, здавалося б таких безобидних наперсточників.

Петро Амброзевич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *