Спорт

Уклінно дякуємо шведам і іспанцям!

Ну, що, вітаю нас, дорогі українці. Збірна України з футболу — в 1/8 фіналу Чемпіонату Європи! Цьому вона завдячує не собі. Її долю вирішили іспанці, які обіграли Словаччину (кіпер словаків, який зіграв «геніальний» матч, напомилявшись на 5 років наперед і закинувши м`яча у власні ворота, ніколи не забуде цього Євро), а також шведи, які у важезному матчі обіграли поляків.

І головне — з прикрістю констатую: не заслужили наші на 1/8! Подивіться на поляків, які віддали вони останні сили; як билися, як відчайдушно напосідалися на ворота суперників і… заледве не вигризли (!) собі шлях до плей-офф. Вони не нарікали, не нюняли і розповідали, які втомлені. А Роберт Левандовські, який поклав 2 голи шведам, не нив про «виснаження після тривалого успішного сезон в «Баварії», як у нас виправдовують Маліновського і Зінченка.

Більше ніхто у Європі, крім Шевченка, не розповідає про «втому». Може, слід таки комусь сказати: «Андрій Миколайович, ти був геніальним футболістом, але тренерство — це не твоє»?

Здається, у 1/8 ми потрапляємо на французів….

Павло Бондаренко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *