Суспільство

З днем захисників і захисниць України!

Шановні українські захисники і захисниці! Побратими і посестри! Письменники і письменниці! Секретаріат Національної спілки письменників України щиро вітає всіх вас зі світлим і шляхетним святом – Днем захисників і захисниць України! Ми безмежно вдячні вам за героїзм і жертовність, із якими ви мужньо захищаєте кордони нашої суверенної держави!

Ваш подвиг надихає всіх нас на якнайшвидшу Перемогу над нашим споконвічним лютим ворогом – росією! Серед вас є й чимало українських письменників і письменниць, які від самого початку збройної агресії росії проти суверенної України взяли в руки зброю й пішли на фронт захищати Батьківщину від жахливої ворожої навали.

На фронті ви бороните Україну не лише зброєю, а й потужним словом, утіленим у натхненні поетичні й прозові рядки, і ваше слово – безжальне, пронизує кожен нерв і торкається найпотаємніших струн роз’ятреної болем людської душі!

Ви фіксуєте жахну правду життя і створюєте документальний літопис нашої драматичної епохи для прийдешніх поколінь! Ваше слово – це потужна й незнищенна зброя!

На превеликий жаль, не всі захисники і захисниці України тепер із нами. Ми схиляємо чола в скорботі за всіма нашими полеглими героями. Але ви залишитеся в нашій пам’яті нескореними борцями-переможцями, і цю світлу пам’ять ми передамо нащадкам! Складний і звитяжний досвід цієї жаскої війни зробив усіх вас славетною Легендою!

Великої снаги вам, дорогі наші захисники і захисниці, і благословення Божого! Разом – до Перемоги! Слава ЗСУ! Слава Україні!

Секретаріат НСПУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *