Хвиля Десни » 8 Жовтня, 2020

Daily Archives: 8 Жовтня, 2020

Спорт

Знітилися перед «півнем»

Published by:

От і маємо: налупили нам повну футбольну торбу! У вчорашньому товариському поєдинкові Франція-Україна – ганебні 7:1. Такий рахунок навіть у хокеї нині рідкість. Це найбільша поразка збірної України за всю її історію. Але. Колись же треба починати… ганьбитися по-справжньому!

Continue reading

Культура

Доокіл Деміївського ринку…

Published by:

Музичний водо-туманограй, парк, ковзанка. Шерега зручних лавиць, на яких приємно поніжитися під сонцем з кавицею. Паркінг, звиняйте, модерновий туалет… Чистота. Навіть жаский кількасотметровий тунель, який веде сюди від Деміївського ринку й Автовокзалу і який зажди треба було проскакувати сліпаючи ще й затримуючи дихалку, щоб не учадіти од вікових міазмів, нині не впізнати: там світло і там артгалерея мінімуралів!

Continue reading

Культура

Наш туалет за 10 км від ЄС!

Published by:

Це туалет Ужгородської районної бібліотеки. Так, це сьогоднішнє, а не архівне фото! Нині я мав творчу зустріч у цій бібліотеці, сходив у туалет, фото якого всередині не публікую, бо ви й самі можете уявити. Це не якийсь гірський чи бідний район, це бібліотека багатющого Ужгородського району, від неї до кордону з ЄС — усього 10 кілометрів.

Continue reading

Суспільство

Життя поміж голінням

Published by:

Гоління в житті чоловіка із процедури косметичної з роками перетворюється на акт усвідомлення неминучості. Я не знаю більше жодної дії в житті людини, котра б так швидко була марнотою вчорашніх зусиль. Але щоранку чоловіки стоять перед люстерками і смиренно зішкрібають з обличчя свіжі ворсини людини з минулого.

Continue reading