Хвиля Десни » 5 Лютого, 2021

Daily Archives: 5 Лютого, 2021

Ексклюзивна хвиля

Сум’яття фейсбучних поетів

Published by:

Виявляється, він ще й поет, Потап, котрий співає з Настею. Жодної їхньої пісні, правда, я не подужав до кінця дослухати, де б те «пєніє» не трапилось. Проте на колір і смак – товариш не всяк. Але дивуюсь тим, кого примітив не відлякує, а то й вабить. Невибагливість — також риса, і якщо вона є — либонь, угодна богові.

Continue reading

Суспільство

… Завтра була армія

Published by:

Це треба було бачити, як розкішну шевелюру, нещадно обчікріжили під нульовочку, під саме «фе». Поголив свій пушок на обличчі «лєзьвієм НЄВА» і на другий день погуркотів я поїздом з Києва до Ворошиловграда (той, що нині Луганськ). Їхали смердючим поїздом цілу ніч. І вагон той, забитий був нами, призивниками — вщент. Усі хлопчаки були не то, що п’яні, а забухані до нестями.

Continue reading

Культура

Помер Зенон Михлик

Published by:

Він був трудящим Чорноробом журналістики. Колись зізнався: у тяжкі часи безробіття і безхліб’я довідався, що солідна столична газета шукає власкора для трьох областей. Продав єдиний солідний продуктовий запас родини, мішок цукру, купив квиток до Києва, знайшов редакцію, зустрівся з головним — чоловіком, який умів нараз читати людей…

Continue reading

Суспільство

Наше життя і склянка води

Published by:

У коронавірусну добу ми здебільшого варимося у власному соку и займаємося самоїдством. Отож на нас напосідаються проблеми. Пригадалася притча. Професор медичної академії почав заняття з того, що взяв у руки склянку з водою і запитав студентську авдиторію:
– Хто знає, яка вага цієї склянки?

Continue reading

Суспільство

Як я перед сном попив водички…

Published by:

Майже вклався спати. Нє… Пішов на кухню сьорбнути водички. А там пляшка «Вushmills» стоїть і хитро посміхається. Налив. Випив. Згадав як я був у тому селі на півночі Ірландії, коли їздив на «дорогу гігантів»… Ще налив. Випив. Згадав, що вони хизуються тим, що жоден католик не бере участі в виготовленні продукту…

Continue reading

Політика

«Душ-шарко» замість «аквадискотеки» у Гелінджику

Published by:

Байден пообіцяв Путіну «холодний душ» замість «аквадискотеки» і «теплої ванни» в Гелінджику… США мають намір протистояти «авторитаризму», який в світі просувають Китай і Росія. Про це заявив президент Джо Байден виступаючи в Держдепартаменті з промовою, в якій представив основні напрямки своєї зовнішньої політики.

Continue reading