Хвиля Десни » 12 Липня, 2021

Daily Archives: 12 Липня, 2021

Політика

Давид любить китайську «заварку»

Published by:

Давид Арахамія, більше відомий як Давид Браун, заявив, що треба вчитися державному будівництву у комуністів Китаю. Координатор фракції «Слуга народу» у ВР знає, що каже… Бо, звісно, треба вчитися, скажімо, як знищити мільйони своїх співгромадян голодом. Як виплавляти руду у селянських дворах (ми й досі нарікаємо на китайський метал — хрестоподібна викрутка скручується за раз).

Continue reading

Культура

В маєтку гетьмана… Івана Сулими…

Published by:

Село Сулимівка Бориспільського району — одне з місць сили лівобережної Київщини. Відчуваю це всіма своїми фібрами щоразу, коли буваю тут (від нашого садового товариства навпрошки через ліс — 2 кілометри, а асфальтівкою — трохи більше 4-х…). Заснував це село легендарний козацький ватажок, гетьман нереєстрового Війська Запорізького Іван Сулима.

Continue reading

Суспільство

Спасибі за шанс і надію!

Published by:

Дорогі друзі! Нарешті маю сили озватися до вас. Позаминулої неділі в одному з храмів Чернігова відбувся Подячний молебень Богу за все і за всіх. За всіх вас, дорогі мої: за тих, хто молився за мене, хто був поруч у важкий післяопераційний період, хто не шкодував ні свого часу, ні коштів, аби допомогти мені вижити.

Continue reading