Хвиля Десни » 26 Жовтня, 2021

Daily Archives: 26 Жовтня, 2021

Культура

З прицілом на бестселер

Published by:

Якщо посилаєш Всесвіту чіткі сигнали про той чи інший свій намір, ту чи іншу свою мрію чи плани на майбутнє – Всесвіт обов’язково відповість і допоможе. Кілька тижнів тому поїхала в Карпати і там, близенько-близенька до неба, я пообіцяла собі написати книгу про МОЮ ІСТОРІЮ. І от, сівши її, мою історію, писати, я зрозуміла, що написати книгу – не так-то просто.

Continue reading

Суспільство

Нехай янкі допоможе бог…

Published by:

Підроблені ковід-сертифікати… Які люди, з якої країни можуть до такого додуматися?! Правильно — росіяни і брати їхні менші чи більші — це вже кому як більше подобається — українці. Рушниця, що висить на стіні — неолдмінно вистрелить.

Continue reading

Культура

Осіння веремія у Письменницькому сквері

Published by:

Як з’ясувалося, Благодійний Фонд Богдана Ступки, котрий виступає ініціатором перейменування Письменницького скверу на сквер Бодана Ступки, згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань станом на 21.10.2021, зареєстрований за адресою: місто Київ, вулиця Мих. Коцюбинського, будинок 2, квартира 15. Тобто, у «письменницькому» будинку, який вікнами виходить на сквер Чкалова.

Continue reading