Хвиля Десни » 30 Травня, 2022

Daily Archives: 30 Травня, 2022

Суспільство

Сміливі. Спокійні, рішучі

Published by:

Наші… найкращі, найрідніші, дуже позитивні і оптимістичні. Привезли для них все найнеобхідніше. Вони не жалілися, не нили, не просили. Вони… дякували і посміхалися…Вони кажуть, що у них все є, їм потрібно розуміти, що про них памятають… їм потрібно відчувати нашу підтримку, теплоту….

Continue reading

Політика Суспільство

Безугла жадає шибениць!

Published by:

Так ось воно що… На пані Безуглу було покладено завдання провести тест україського суспільствa щодо можливоcтей створення воєнно-польових судів і трибуналів в Україні. Нарешті я допетрав де «собака зарита» щодо отого дикого закoнопроекту Безуглої про розстріл наших солдатів за непослух командиру.

Continue reading

Культура

Дядько

Published by:

Тут один колега дорікнув, що дехто з письменників спекулює на темі війни. Я, напевне, саме той «спекулянт», бо чомусь не пишеться ні про бузок, ні про весну, ні про тихе надвечір’я…

Continue reading

Культура Політика

Кому заважає Бутусов?

Published by:

Мар’яні Безуглій! Хто з мечем підe на журналістів — від меча і загине! Мадам Безугла, готуйтесь до політичної смерті і забуття. Наша відповідь Мар’яні Безуглій і СБУ за цькування журналіста Юрія Бутусова тa інших українських журналістів буде потужною! Були вихідні дні у Європі, США і Канаді, а як вже розгорівся скандал! У понеділок маю в планах завітати до юристів і захисників прав журналістів у Міжнародну федерацію журналістів (IFJ), що базується у Брюсселі і розповісти про ці ганебні нападки нардепки Маряни Безуглої на журналіста Юрія Бутусова.

Continue reading

Культура Суспільство

Шамани в рясах

Published by:

Звичайно, найкращий варіант у вирішенні питання УПЦ, тобто церкви МП в Україні, що може дати фору усім єзуїтам як явищу колективному, була б відмова самих вірян ходити у цю церкву, утримувати її і здійснювати всі таїнства, які у виконанні московських попів, що раптом вирішили стати попами-самостійниками, а не расскольнікамі (крий Боже!) бєз Кірілла і в надії, що це врємєнно, є звичайним шаманством.

Continue reading