Культура Політика

Кому заважає Бутусов?

Мар’яні Безуглій! Хто з мечем підe на журналістів — від меча і загине! Мадам Безугла, готуйтесь до політичної смерті і забуття. Наша відповідь Мар’яні Безуглій і СБУ за цькування журналіста Юрія Бутусова тa інших українських журналістів буде потужною! Були вихідні дні у Європі, США і Канаді, а як вже розгорівся скандал! У понеділок маю в планах завітати до юристів і захисників прав журналістів у Міжнародну федерацію журналістів (IFJ), що базується у Брюсселі і розповісти про ці ганебні нападки нардепки Маряни Безуглої на журналіста Юрія Бутусова.

Крім того, не забувайте, що 30-31 травня у Брюсселі пройде екстраординарний саміт ЄС, на якому головною темою буде питання війни в України. Тож я і там підкину хмизу в багаття. Сподіваюсь, дурна слава про пані Безуглу прокотится усією Європою!

А тобі, мій друже і колего Юрію, зичу здоров’я, наснаги і гострого пера! Солідарність журналістів світу переможе!

Ростислав Демчук

P.S.
Підпарканним шавкам, які не добираючи слів та істерично шельмують Юрія Бутусова, дуже влучно відповів Олександр Кочетков:
«А Ви взагалі читали публікації Бутусова з фронту? Можете навести приклад, де він розшифровує якісь позиції ЗСУ чи щось подібне? Читали скільки військових висловлюють йому симпатію за його роботу? Чи просто засуджуєте огульно, слідом за шаленою Безуглою з її людоїдськими законопроектами? Причому Бутусов у найгарячій точці фронту, а засуджувачі прохолоджуються в безпечному тилу… Якщо Бутусов чи будь-який інший кореспондент щось порушив, нехай виступить офіційна особа від військових, наведе аргументи, питання буде знято. Якщо ні, то це суто політичні розбірки».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *