Хвиля Десни » 2 Листопада, 2022

Daily Archives: 2 Листопада, 2022

Відео Новини

Сліди маленьких рук

Published by:

Мені 68 і я в прекрасному шоці!!! Це так щиро, талановито!!! Ти супер, сонечко. Наша мова солов’їна, ти найкраща Україно. Шануймося, українці, бо ми того варті. (Тіна Ткач) Супер!!! Мені 57-м років…, але для мене це шедевр! Чому це ніде не транслюють? ТВ, радіо України, ви де ?!!! (Валентина Полі) Фантастична група, фантастичне виконання, фантастичний голос. Сінтез. Дуже люблю. Слухаю. Vivienne (Інна Бенкендорф)

Continue reading

Культура

Білоцерківська поезія

Published by:

Наталка Білоцерківець — поетеса дивовижна. Її стилістика всеосяжна — і не вгадаєш, у яких віках вона прописалась. Можливо, у Середньовіччі. Ну, справді, так схоже на готику, з її вітражними сяєвами-зблисками, з її гостросписими шпилями, зрадливим непевним світлом, напоєним каменем і склом. І в цьому світі повноправно живуть дракони, поруч змієборців і ченців, і де натура, сама природа тускне і пропадає, і припадає пилом віків. А річкова вода нагадує сльози, що мерехтять немов «мертві душі наші».

Continue reading

Суспільство

Знову вимкнули світло…

Published by:

… А в дитинстві навіть подобалося, коли вимикали світло. Теж були ці відключення, особливо по селах. Десь так – середина 90-х. Можна було лежати, балакати з дідом про політику й про літературу. Річ, скажу вам, доволі небезпечна. Коли в діда бракувало аргументів, він виголошував: «Ану, вон к чортовій матері на Багачку!» Ну, ясно, що ніхто нікуди не йшов. Куди ж ти йтимеш по темному?

Continue reading

Політика Суспільство

Злидарі без унітазів

Published by:

Моя бабуся по маминій лінії не мала доброї освіти, але вона завжди говорила, що немає гіршого життя, як життя із росіянами та ще й в СССР. Оце горе — говорила вона. І що робити суспільству, що зрослося з тією клятою Росією? Як би тяжко не було, ми подолаємо Росію і на фронті, і в самих собі. Це процес тривалий, але еволюція українців очевидна.

Continue reading

Політика

Почуло б воно Ердогана…

Published by:

Ердоган закликав Путіна вивести усі російські війська з окупованої території України і сісти за стіл переговорів… Про таке щойно повідомили всі провідні турецькі ЗМІ. Отже, президент Туреччини Реджеп Ердоган запропонував володимиру путіну залишити всі захоплені території в Україні та терміново перейти до прямих переговорів із Володимиром Зеленським.

Continue reading

Відео Новини

Сергій Файфура. Бандера

Published by:

Відмінно!!! Пророцька серія пісень «Бандера» — нарешті ми вже не пояснюємо та не домовляємось! Слава Україні!
… Дякую всім хто створював цей кліп. Діти Ви молодці. Двоголова курка це супер ідея. Слава Україні! Слава Нації!
… Це шедеврально! Справжній військовий, фронтовий фолькльор. А як круто зроблені декорації! Двоглава курка на гиляці мене просто порвала!

Continue reading