Культура

Анастасія Приходько: «Я не з магазину «Все по 10»

За 5 років, які я прожила в Україні, ми дуже багато зробили. Презентували альбом «Я вільна». Випустили 10 відео, таких як «Половина пути», «Зацелована», «Не трагедия», «Герої не вмирають», «Дура-Любовь»…

Потім, з 2015 року, я почала писати власні пісні та музику. Ми представили рік тому в «Atlas» нову програму «Крила» з одноіменного альбому! І потім зняли 5 відео на власні пісні — «Луна ностальгія», «Тримай», «good bye», «Крила» та «Саме той».

Від початку війни я підтримувала всіх кого можу, а також проїхала майже всю лінію фронту і підтримувала наших хлопців. Власне, ми майже закінчили роботу над моїм новим альбомом «Крила», який плануємо випустити на прикінці 2019 року, як і обіцяла.

Також в Україні я отримала понад 15 різних нагород — від патріарха Філарета, за допомогу бійцям АТО та звання Заслуженої артистки України. Я вперше стала ведучою на телеканалі IСТV у програмі «Секретний фронт», також започаткували та презентували рух «Вимагаю змін», який я передаю повністю Андрію Гергерту.

Ми об’їздили майже всю Америку, Італію, Іспанію, безліч концертів по Україні. Всі 5 років я віддала державі і людям які потребували моєї підтримки.

Тепер я хочу сказати головне!
Я іду зі сцени!!!

Втомилась слухати про те, що я «не формат». Музиканту справжньому важко, коли він майже не має підтримки і його змушують стати схожим на всіх! Я не буду ніколи підлаштовуватися, щоб бути модною, я справжня, і зраджувати саму себе теж не буду, на жаль те, що продається в магазинах «Все по 10» — купують швидше!

Дякую всім хто був поруч.
Моїм друзям дякую за підтримку, моїй команді, яка працювала зі мною, музикантам і просто людям, які були поруч в складні часи.

Всі щось привнесли в моє життя.
Я пробачаю всіх, і прошу вибачення за те, що хочу вперше за 11 років побути наодинці з собою, приділити собі час!

Також я завершу всі справи, які повинна була зробити, і головне — по суду доведу справу до кінця. 31 жовтня буду відстоювати свої права у залі Печерського суду, о 14:00 годині, також всіх чекаю!

Не сумуйте, мої друзі — все воно на краще!
Може, колись я вирішу знову заспівати для Вас.

З повагою Ваша Анастасія Приходько

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *