Культура

Антиукраїнська музична «чудасія»

Якась «дивна-дивина» відбувається…
Як тільки Людина займається улюбленою справою, створює достойний колектив/команду, робить справу від Серця і Душі…

… Ще більше розвивається і розповсюджує Добро і Любов, Освітлює Собою і результатами навколишній простір, ЗБЕРІГАЄ надбання Духовне, і її справа стає надбанням мільйонів – обов’язково якомусь «чуду» приходить ідея все це розвалити/зруйнувати або прибрати «під своє крило» — типу «обновить».

Це так спрацьовує заздрість ?
Чи це — СПЛАНОВАНІ дії на знищення всього українського??!!

Розмови про «омолодження» програми «Фольк-мьюзік» не є правдою, бо Оксана Пекун, як ідейний керівник, це робила, і робила дуже вдало разом з дружною командою.

Мені, може, вперше до Душі, як сьогодні це болюче питання об’єднало всю творчу українську Еліту.

ЕЛІТУ!!!!
Свідомо вживаю це слово і не боюсь його виголошувати, бо це — українські Голоси, українське Слово, Музика, які у ці важкі часи залишаються Собою. І продовжують СЬОГОДНІ робити свою справу ПРОФЕСІЙНО.

Мене часто запитують глядачі, слухачі, друзі в соціальній мережі, які люблять нашу творчість: чому українських артистів не показують по телебаченню, в ефірах радіо?, тобто в УКРАЇНСЬКИХ ЕФІРАХ, в своєму, рідному інформаційному просторі?

Чому так наполегливо відтісняють, виштовхують, замовчують тих, справді народних артистів, що несуть духовність, і вже зажили авторитету серед мільйонів наших людей? Чому так нахабно і по-бузувірському упосліджують тих митців, котрі пропагують свій рідний продукт, піднімаючи його, власне, з руїн?

Відповідь очевидна і наочна – бо при кермі сидить ота, приставлена манкуртами, «чудасія». Через те ми, українські артисти, на українському телебаченні та радіо – «не формат»…

Через те, врешті-решт, і сам український інформаційний простір давно перестав бути українським. І залишається, на жаль, таким тільки тому, що ми це дозволяємо. Дозволяємо над собою збиткуватися.

Надія Шестак

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *