Культура

Дещо про політиків і письмаків

Януковощ у Москові дав пресцуху. Україну там представляє журналіст контори Коломойського Роман Цимбалюк, що проводить жорстку українсько-Порошенківську лінію.

Януковощ двічі був прем’єром, презом. Не соромно, українчі?! Та відки той сором озьметься, якщо столицею країни ось уже 28 років керують одні дебіли. Антиукраїнські дебіли при владі — це стан української душі. І триває це не одне століття поспіль.

***
НСПУ при підтримці Цибулька виключила двох керівників місцевих організацій. Огидно? Та вже ж. Чому платники податків мають витрачати мільйон гриваків у рік на цю піхвоту?

Розпустити к дєбєням, будинок на Банковій очистити від соціяльних паразитів і надати у користування усіх письменників України.

Бидлоколгосп, де діточа пісьменниця, лавреятка премії імени Лесі Українки Морозенко призначається Президією, а не обирається київськими письмаками…

Це достойний приклад для її читачів? Ви собі уявляєте у такій ролі Лесю Українку?
Дак ото ж.

А Міша Наєнко чогось попер проти стукачів в НСПУ. Штонь натякнув йому, що деканом він став у свій час не без відома КҐБ. Забув штонець, що то вже були не ті часи… Узагалі, мерзоту в українській літературі я б вимірював у «штонях». Бидло, без тіні таланту, без краплі сумління, самозакохане і дурне, що репетувало на похороні Романа Андріяшика: «ДАЙТЕ МЕНІ СЛОВО», яке загнало в могилу Євгена Гуцала, клеврет Шамоти, що отримав усе, соціяльно паразитуючи на українській літературі — усіма фібрами душі ту літературу ненавидячи, автор роману про Ісуса Христа…
Треба написати книжку про стукачів БРАМА ЗАБОРОВСЬКОГО.

***
… Ворогів так багато, що не тямиш, куди від них подітись. А найперше — ти сам. Собі. Боротьба з собою – найзапекліша, але найважливіша.

Роман Кухарук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *