Культура

Ентоні Хопкінс про згущування часу

Люди всього світу, де б ви не були, я знаю, вам зараз нелегко. Я старий, живу давно, і живу я з оптимізмом. Звертаюся до зневірених молодих людей. Повірте мені. Я читав, уже й не пам’ятаю де, чи то в Старому Завіті чи у Карлоса Кастанеди, про одного шамана…

Була посуха — вмирала худоба, вмирали люди. І шаман сказав: «Робіть рови. Рийте рови для дощу».
— Але ж дощу нема.
— Рийте рови, і дощ прийде.

Невіруючі скажуть, що це нісенітниця. Добре, вірте, у що хочете. Це раціональне мислення. Але я не думаю, що раціональне мислення в даний час працює. Потрібне ірраціональне мислення, підсвідомість!

Коли я був маленьким, я мріяв стати тим, хто я зараз. Може, у мене було видіння, я не знаю. Я не сильно сподівався, але те, про що я мріяв, сталося зі мною. І тепер я вірю, що ми можемо згущувати час, притягувати його до себе.

Ці мрії про майбутнє: «О, я зроблю щось у наступному році». Цього не існує, завтрашнього дня не існує, наступної години не існує. Це лише можливість. Але ми можемо перетягнути час в теперішнє, зараз, прямо в сонячне сплетіння, в нашу душу.

Рийте рови!
Що б ви не задумали зробити, вірте в це, вірте в це, вірте в це. Якщо ви не вірите, грайте в віру. Дійте так, ніби ви вірите. Це і є сила. Це абсолютна сила. І тоді це станеться.

Вірте мені, старому дурневі.
Спрацювало в моєму житті — спрацює і в вашому. Ніколи не здавайтесь! Вірте, вірте, вірте! Агностик ви, атеїст, хто завгодно — це не має значення. Вірте, вірте, вірте! Як вірю я.

Ентоні Хопкінс, «Знайомства по-Українськи»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *