Культура

Пекельний треш на ICTV

Я так собі намагаюся уявити, хто ті люди, що закуповуть фільми для перегляду на «наших» телеканалах? Якими критеріями вони послуговуються? Чию волю виконують? Чи мають взагалі в душі щось людське?


От випадково натрапив на каналі ICTV на фільм «Еверлі». Мало сказати, що це абсолютно тупе кіно, де грає досить відома актриса Сальма Хаєк (як вона туди потрапила?). Вся інтрига фільму проста — там щохвилини когось вбивають усіма мислимими способами. З фізіологічними подробицями смакуючи цей процес.

До всього, головна вбивця (Сальма Хаєк), яка є професійною повією, виявляється, найніжніша матуся, і обожнює свою донечку, яка теж повзає серед калюж крові і говорить про те, як вона любить мамусю.

Словом, якийсь пекельний треш, від якого нормальна людина потрапляє в шок уже на другій хвилині перегляду…

Але той, хто отримує за свою посаду гроші, це лайно регулярно відбирає, купує і ставить в ефір? Щоб усе це дивилися мільйони українців!

І не кажіть, що в нас демократія, а хто не хоче, може не дивитися! Тоді мені цікаво — а якщо хтось хоче? І хто вони, ті, хто хоче? І скільки їх нині серед нас — сотні, тисячі, чи вже мільйони?

Агов, продюсери! Навіщо ви це робите з нами?
Горіти вам у пеклі!

Анатолій Матвійчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *