Політика

Не дослухався ні Камерона, ні Грібаускайте…

Українське Державне бюро розслідувань відкрило кримінальну справу щодо п’ятого президента Петра Порошенка за фактом можливої державної зради за узгодження «Комплексу заходів з виконання Мінських угод».

І мене беруть у свідки!
І я буду свідчити про те, що екс-прем’єр Bеликобританії Девід Камерон, екс-президент Литви Даля Грібаускайте публічно закликали Петра Порошенка не схвалювати і не підписувати «Комплексу заходів з виконання Мінських угод», оскільки вони будуть на шкоду ЄС.

Про це Петру Порошенку говорилось під час саміту ЄС у Брюсселі, який розпочався відразу після переговорів у Мінську.

З Мінська, після переговорів ми прилетіли до Брюсселя. Девід Камерон вже був у своїй кімнаті в приміщенні Ради ЄС, що на площі Роберта Шумана і запросив до офісу Петра Порошенка.

Роздали каву.
Девід Камерон узяв відксероксений проект Протоколу «Мінськ 2» і сказав, що цей «документ» ставить під удар не лише Україну, а й усю Європу. Таке не можна підписувати і погоджувати, наголошував Камерон.

Фото і аудіодокументи цієї розмови є в наявності і при потребі будуть передані слідству.

Ще раз!
Ще раз перечитуємо 9 параграф «Комплексу заходів щодо виконання Мінського протоколу»: «Відновлення повного контролю над державним кордоном з боку уряду України у всій зоні конфлікту, яке має розпочатися в перший день після (ПІСЛЯ !!!) місцевих виборів і завершитися після (ПІСЛЯ !!!) всеосяжного політичного врегулювання».

Bи собі таке уявляєте ?!?
Як таке можна було підписати ?!?

Ростислав Демчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *