Культура

Помер Юрій Паперний

Українська журналістика понесла ще одну непоправну втрату – на 56-му році життя раптово помер Юрій Паперний. Політичний оглядач, експерт, засновник та багаторічний очільник інформаційної агенції «Чернігівський монітор», яскрава, цікава, розумна людина, яку поважали колеги, цінували друзі.

Він завжди радо відгукувався на запрошення нашої редакції взяти участь у круглих столах, зустрічах із цікавими особистостями, спілкуванні за філіжанкою кави. Його влучні та іронічні зауваження робили кожну бесіду цікавою, а ґрунтовні знання допомагали заволодіти увагою будь-якої аудиторії.

Важко писати і говорити про таку сповнену життєвих планів, енергійну людину, як Юрій Паперний, у минулому часі… Він був прекрасним журналістом, чудовою людиною і справжнім знавцем своєї справи. Складно уявити, що тепер його не буде серед нас…

Колектив редакції Чернігівської обласної газети «Деснянська правда» приголомшений цією трагічною звісткою. Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати й висловлюємо щирі співчуття родині.

Вічна і світла пам’ять нашому колезі та другу!

Деснянська Правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *