Культура

Жіноцтво, зупиніть Олега Винника

Олег Винник зібрався у велику політику. Ще один Вакарчук «намалювався». Яка політика (?!) – хочеться до Винника волати. Олег, так ти ж «морозостійкий», як сибірський валянок! Співай собі й жінкам на втіху, від твоїх пісень жінки з розуму сходять! До чого тут політика, навіщо вона до твоїх солодких вуст?

Але, здається, Олег уже вирвав запобіжник. Отож, скоро вибухне… Популярний співак голосно заговорив про політику в Україні. В інтерв’ю для Ютюб-каналу ще одного «многостаночника» Дмитра Гордона він поділився думками про політичну ситуацію.

«Зараз взагалі все складно, — каже Олег. — Люди в політику йдуть за речами. Ми ж не бездомна країна. Займайтеся політикою, але не крадіть! У вас же діти, ну, як же так..?»

Ще артист, але вже потенційний політик переймається тим, що в українській політиці найбільше нині злодійства і корупції. Своїми діями чиновники роблять Україні імідж країни корупціонерів. І з тим він готовий боротись безпощадно…

На запитання Гордона «звідкіля то в нього і хто підштовхує?», Олег Винник зізнався: «Думки приходять! Вони почали приходити, коли мені пішли пропозиції зайнятися політикою».

Що тут скажеш?
Думки також бувають небезпечними! І біда тому, хто ними легковажить, біда, коли не знайдеться хтось, хто в критичний момент не розрадить, не спинить сараку…

Жінки, дівчата, шанувальниці… спиніть його!

Ростислав Демчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *